Contact

Indien je vragen of een klacht hebt over het aanbod of over onze dienstverlening dan kun je contact opnemen met het Thuis Voordeelkaart team. 

De klantenservice van de Thuis Voordeelkaart is telefonisch bereikbaar op +31 (0)10-2043041 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00, met uitzondering van de erkende feestdagen. Of stuur een e-mail naar klantenservice@touchpromotions.nl Wij streven ernaar jouw vraag of klacht binnen 3 werkdagen inhoudelijk te beantwoorden. E-mails die je verstuurt in het weekend, zullen op de eerste werkdag na het weekend in behandeling worden genomen.


Klachten

Touch Promotions B.V. streeft er naar een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren ten aanzien van haar producten en diensten. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kun je deze telefonisch, per post of per e-mail richten aan:

Touch Promotions B.V.
Villa California - Escudostraat 2
2991 XV Barendrecht-Rotterdam
Telefoon: +31 (0)10-2043041 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur).
E-mail: bestellingen@touchpromotions.nl

Indien wij je klacht niet naar tevredenheid oplossen, kun je deze ook doorsturen naar een erkend geschillenorgaan via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn echter niet verplicht om aan alternatieve geschillenbeslechting mee te werken.